Εκτυπωτής παραγωγής σε φύλλα RICOH Pro™ C9200

Mεγαλύτερη ευελιξία, εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και την υψηλότερη παραγωγικότητα στις επαγγελματικές εκτυπώσεις - Εκτυπωτής παραγωγής RICOH Pro™ C9200.
Εκτυπωτής παραγωγής RICOH Pro™ C9200Pro C9200
Kατασκευαστής:
Ricoh
Περιγραφή

Ο ανταγωνισμός στον κλάδο των εκτυπώσεων δεν ήταν ποτέ πιο έντονος . Ως αποτέλεσμα, οι επαγγελματικοί εκτυπωτές πρέπει να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους επενδύοντας σε νέες ανθεκτικές και παραγωγικές τεχνολογίες, με υψηλή ποιότητα στην ψηφιακή εκτύπωση, ακόμα κι όταν οι όγκοι είναι τεράστιοι.

Η σειρά Pro ™ C9200 της Ricoh παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία, εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και την υψηλότερη παραγωγικότητα στις επαγγελματικές εκτυπώσεις. Συμπληρώνει ή και αντικαθειστά την offset τεχνολογία παρέχοντας δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων σε μεγαλύτερη ποικιλία υλικών εκτύπωσης. Αυτό όμως που διαφοροποιεί τη σειρά Pro ™ C9200 της Ricoh είναι οι επιλογές εξατομίκευσης και προσαρμογής με βάση τα δεδομένα που επιθυμεί ο πελάτης που δε μπορούν να το προσφέρουν οι μηχανές offset.


Η νέα σειρά της Ricoh βαρέως τύπου προσφέρει:

√ Υψηλή Παραγωγικότητα - Ταχύτητες  115ppm και 135ppm, ανεξάρτητα από το βάρος του χαρτιού - Υποστήριξη για χαρτί βάρους έως και 470gsm με ισχυρή μονάδα τροφοδοσίας για ελαχιστοποίηση της εμπλοκής χαρτιού

√ Εξαιρετική ποιότητα - Μια βελτιωμένη έκδοση της VCSEL τεχνολογίας της Ricoh, παρέχει ανάλυση εικόνας μέχρι και 2400 x 4800 dpi - Υψηλή πιστότητα χρωμάτων, χάρη στην τεχνολογία αυτόματης ανάδρασης εικόνας της Ricoh, η οποία παρέχει τη βαθμονόμηση πυκνότητας και συνεχές χρώμα

√ Εντυπωσιακά ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως φάκελοι συσκευασίας, demo συσκευασία, direct mail, βιβλία, διαφημιστικά έντυπα, φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες

√ Εντυπωσιακή ποιότητα σε ανάγλυφα χαρτιά (Textured media), σύστημα AC Transfer και Elastic Fusing Belt, που παρέχει τη δυνατότητα εισχώρησης και σταθεροποίησης του Toner σε ανάγλυφες επιφάνειες. 

√ Ευελιξία εκτύπωσης σε ποικίλα υλικά - μη επιχρισμένα, ποικίλες υφές, με επικάλυψη και ακόμη και ειδικά χαρτιά, όπως υπερ-gloss, μαγνητικά, διαφανή και συνθετικά.

√ Μέγεθος εκτύπωσης Banner έως και 330 Χ 1255 χιλιοστά.

√ Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (uptime) - Νέο υγρό σύστημα ψύξης για παρατεταμένη και συνεχή εκτύπωση, ενισχυμένη με το σύστημα διαχειριστικής λειτουργίας ORUs, που επιτρέπει την αντικατάσταση των μονάδων την ώρα που το μηχάνημα είναι σε λειτουργία, όπως αντικατάσταση μπουκαλιών toners και διαχείρισης αποβλήτων.


 

Η σειρά Ricoh Pro 9200 προσφέρει μια δυναμική ψηφιακή λύση στις εκτυπώσεις που φέρνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ευελιξία.

 

Προδιαγραφές: https://www.ricoh-europe.com/products/production-printers/cut-sheet-printers/pro-c9200-series.html#panel2