Εκτυπωτής παραγωγής σε φύλλα RICOH PRO C5300s

Αν θέλετε να έχετε την υψηλή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης της Ricoh σε έναν ελαφρύ εκτυπωτή, με χαμηλό κόστος παραγωγής, τότε η λύση για εσάς είναι ο Εκτυπωτής παραγωγής RICOH PRO C5300s.
RICOH PRO C5300s.
Kατασκευαστής:
Ricoh
Περιγραφή

Με τις καινοτόμες τεχνολογίες της Ricoh μπορείτε πλέον να επενδύσετε σε έναν εξαιρετικής απόδοσης εκτυπωτή που κρατά χαμηλό κόστος λειτουργίας, παρέχοντας παράλληλα υψηλή απόδοση.

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα, προσφέρει μεγάλη γκάμα διαχείρισης χαρτιού, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων και με επικάλυψη.

Επεκτείνετε τις δυνατότητες σας και Όλα αυτά σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε, αποκτήστε τη δυνατότητα in-house εκτυπώσεων, αυξάνοντας τα κέρδη σας και μειώνοντας τα έξοδά σας.


Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της σειράς Ricoh Pro C5300s περιλαμβάνουν:

1. Εξαιρετική ποιότητα εικόνας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας λέιζερ και προηγμένη σύνθεση γραφίτη, που χρησιμοποιούνται σε υψηλής παραγωγικής δυναμικότητας συστήματα εκτύπωσης της Ricoh

2. Υψηλότερες επιδόσεις εκτύπωσης σε βαριά υλικά -με υφή, ανάγλυφα και επικάλυψη - για επαγγελματικές κάρτες, ταχυδρομικές κάρτες, προσκλητήρια, διαφημιστικά φυλλάδια, εγχειρίδια χρήσης κλπ.

3. Μονάδες με κιτ ανταλλακτικών για Αντικατάσταση από τον Χειριστή (ORU’s) για γρήγορη, εύκολη συντήρηση και μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας του συστήματος.

4. Ενσωματωμένη βιβλιοθήκη υλικών εκτύπωσης της Ricoh, που αυτοματοποιεί τις ρυθμίσεις της εκτύπωσης, παρέχοντας υψηλή ποιότητα στην παραγωγή και γρήγορη ροή εργασίας.

 

Η Σειρά Ricoh Pro C5300S περιλαμβάνει του τύπους:

√ Pro C5300S με 65 σελίδες Α4 το λεπτό

√ Pro C5310S με 80 σελίδες Α4 το λεπτό

 

Προδιαγραφές: https://www.ricoh-europe.com/products/production-printers/cut-sheet-printers/pro-c5310s.html