ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Η Papakosmas Datatechnika ΕΠΕ (DATATECHNIKA) είναι μια από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρίες στον κλάδο της οργάνωσης και αυτοματισμού γραφείου και πληροφορικής.

1964

H εταιρία «Δημήτρης Παπακοσμάς & Συνεργάτες- Σύμβουλοι Επιχειρήσεων» ξεκινά τη λειτουργία της με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα επιχειρήσεων και αυτοματισμού γραφείου.

1972

Η εταιρεία εξελίσσεται και μετονομάζεται σε Παπακοσμάς Ντατατέχνικα ΕΠΕ «DATATECHNΙKA» με εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (οργάνωση, λογισμικό, υλισμικό, εκπαίδευση) για εφαρμογές Πληροφορικής Λογιστικής και Οικονομικής Διαχείρισης

1980

Το 1980 η εταιρία έκανε μια επιτυχημένη επέκταση εργασιών στην αυτοματοποίηση της αποπεράτωσης εντύπων και διεκπεραίωσης των εργασιών μιας επιχείρησης για το Ταχυδρομείο, καθώς και στον αυτοματισμό της διαχείρισης αξιόγραφων. Από τότε κατάφερε να εδραιωθεί σε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά μηχανών ταχυδρομείου και να πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς συστημάτων υψηλής τεχνολογίας διεκπεραίωσης εντύπων.

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα διαθέτει μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που της επιτρέπει να εξυπηρετεί το πελατολόγιο της με ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις αυτοματισμού γραφείου και πληροφορικής. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά εξυπηρετεί σε πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη όλη την Ελλάδα.