Εκτυπωτής παραγωγής σε φύλλα RICOH PRO C7200

Εκτυπωτής παραγωγής σε φύλλα PRO C7200 - Το Σύστημα ανήκει στη νέα σειρά ψηφιακών εκτυπωτών Ricoh Pro C7200 Series. Είναι προϊόν της τελευταίας τεχνολογίας έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης παραγωγής. Είναι σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο βάσει των νέων τεχνολογιών της RICOH, στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης παραγωγής ( επαγγελματική παραγωγή ).
Εκτυπωτής παραγωγής σε φύλλα PRO C7200
Kατασκευαστής:
Ricoh
Εκτυπωτής παραγωγής σε φύλλα PRO C7200
Datatechnika - Ricoh Pro C7200
Datatechnika - Ricoh Pro C7200
tickets
Περιγραφή

Το Σύστημα διαθέτει πολύ σημαντικές, μοναδικές λειτουργικές και τεχνολογικές καινοτομίες, που το κάνουν μοναδικό στην παγκόσμια αγορά.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ


   5 Σταθμοί χρωμάτων. Πέρα απο τη κλασική τετραχρωμία CMYK, παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης λευκού toner, διάφανο toner (clear), εκτυπώσεις ασφαλείας με Invisible red toner, και ειδικός τονισμός με Neon Yellow και Neon Pink toners. Καινοτομία που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα, μειωμένη ανάλωση πόρων λειτουργίας και νέες εφαρμογές με υψηλή προστιθέμενη αξία.

√  Ακριβής, ευθυγραμμισμένη και σταθερή πορεία του χαρτιού η οποία εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια συμπτώσεων σε εκτύπωσεις δύο όψεων. Διαδικάσία η οποία εκτελέιται αυτόματα απο το σύστημα για κάθε διάσταση χαρτιού, ελαχιστοποιώντας το χρόνο ρύθμισης και μεγιστοποιώντας τη παραγωγικότητα.

√  Εύκολη διαχείριση περισσότερων μικρών και πολύμορφων εργασιών, χωρίς υψηλό κόστος και χωρίς πτώση απόδοσης έργου της εκτυπωτικής μηχανής, το οποίο δημιουργεί ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εκτέλεση πολλών μικρών έργων εκτύπωσης.

√  On line σύνδεση με μια ευρεία γκάμα περιφερειακών μηχανημάτων και υποσυστημάτων αυτόματης αποπεράτωσης της εξόδου εκτύπωσης, όπως συσκευές δίπλωσης, διάτρησης, συρραφής, δημιουργίας βιβλιαρίων, κλπ.


Αυτές οι καινοτομίες επιτρέπουν την παραγωγή επαγγελματικών εκτυπώσεων καθημερινά με χαμηλό κόστος παραγωγής.  Είναι μια πολύπλευρη, εύκολα και απλά  προσαρμόσιμη λύση, για γρήγορες και επαγγελματικές εκτυπώσεις, με υψηλή ταχύτητα και ποιότητα παραγωγής και σχετικά χαμηλό κόστος.

Προϊόντα που μπορούν να παραχθούν είναι: βιβλία, διαφημιστικά έντυπα, εταιρικές κάρτες, σημειώσεις καθηγητών, επιστολόχαρτα, πτυχία μαθητών, αφίσες προβολής, προσκλήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων, εξώφυλλα βιβλίων, σύνθετες χρωματικές εκτυπώσεις με ταυτόχρονη χρήση λευκού ή διαφανούς μελανιού (toner), φάκελοι αλληλογραφίας κλπ.

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ


1. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ (VALUE ADDED PRINTING)


√  Μηχανισμός και τεχνολογία χρήσης πέμπτου χρώματος.

Η χρήση του λευκού χρώματος επιτρέπει την εκτύπωση λευκού τόσο σε έγχρωμα χαρτιά όσο και σε διαφάνειες, ενώ η εκτύπωση του διαφανούς επιτρέπει την επιλεκτική ή σε όλη την επιφάνεια επικάλυψη για προστασία ή ειδική χρωματική απόδοση. Ο τονισμός των θεμάτων με Neon Yellow & Neon Pink, προσδίδουν στην εφαρμογή εξαιρετικό αποτέλεσμα ξεφεύγοντας απο τα συνηθισμένα πλαίσια της τετραχρωμίας. Η εκτύπωση με Invisible Red, τόνερ το οποίο ιριδίζει όταν φωτίζεται με υπέρυθρή φως, παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς εκτύπωσης (Security Printing) σε εισιτηρία, προσκλήσεις, κλπ. Mε τον τρόπο αυτό, η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να μειώσει δραματικά τα έξοδα παραγωγής της εφαρμογής εκτύπωσης, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις επιλογές στο παραγόμενο αποτέλεσμα.

√  Banner Sheet Printing

Εκτύπωση Μονής όψης σε φύλλα μήκους μέχρι 1255mm.

Εκτύπωση διπλής όψης σε φύλλα μήκους μέχρι 700mm.

Τροφοδοσία Banner από τον αυτόματο τροφοδότη μεγάλης χωρητικότητας

√  Vacuum Feed Large Capacity Input Tray

Αυτόματη τροφοδοσία και προώθηση υλικών και χαρτιού με αναρρόφηση αέρα.

Τροφοδοσία φύλλων, διαστάσεων 33cm x 48,8cm και βάρους έως 360gsm.

 

2. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ( HIGH QUALITY PRINTING )


√  Εξαιρετικά Υψηλή Ποιότητα Εικόνας.

Τεχνολογία VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting Laser) για ευκρινείς εκτυπώσεις έως 2400X4800 dpi.

  Χρήση Toner νέας Τεχνολογίας:

Νέα χημική σύνθεση

Χαμηλό σημείο τήξης

Εξοικονόμηση ενέργειας

Εκτύπωση σε μεγαλύτερη γκάμα υλικών (textured media)

Ευρύτερο φάσμα χρωματικής απόδοσης

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

√  Νέος Μηχανισμός Μεταφοράς του Toner (AC Transfer for Textured Media Support)

Νέος ελαστικός ιμάντας μεταφοράς (transfer belt) για την εναπόθεση της κατάλληλης ποσότητας toner, ακόμα και σε πολύ ανάγλυφα υλικά

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε ανάγλυφα και ειδικής υφής έντυπα και υλικά

Εναπόθεση της κατάλληλης ποσότητας toner, ανάλογα με το είδος και την ποιότητα του υλικού.

Εισχώρηση του toner σε όλη τη μάζα του χαρτιού.

  Νέος Μηχανισμός Στερεοποίησης (Fuser) της εκτύπωσης

Ελαστικός Ιμάντας για την στερεοποίηση του toner σε όλη την μάζα του χαρτιού.

√  Ειδική διάταξη εξομάλυνσης της επιφάνειας του ιμάντα στερεοποίησης (Fuser Belt Smoothener)

Κύλινδρος που αφαιρεί ξυσίματα (scratch marks) και τυχόν αποτυπώματα επί του ιμάντα μεταφοράς  οδήγησης ροής (fusing belt), στοιχείο σημαντικό για την εκτύπωση επί παχέων και ανομοιόμορφων εντύπων, (π.χ. φάκελοι, εξώφυλλα, κλπ).

Επαναφέρει τον ιμάντα σε λεία μορφή μετά τη χρήση σκληρών, παχέων και ανομοιόμορφων υλικών, ώστε η ποιότητα της εκτύπωσης να είναι στην επιθυμητή υψηλή ποιότητα.

  DEMS Technology (Development Electric-Field Modulation Systems).

Διαρκής Ηλεκτρονικός έλεγχος της πυκνότητας του toner σε όλο το πλάτος του drum.

Χρήση διαφορετικών εντύπων και τύπων χαρτιού (textured media, heavy coated stocks, κλπ).

Διασφάλιση της σταθερότητας παραγωγής από το πρώτο έως το τελευταίο φύλλο.

  Ενσωματομένος μηχανισμός color calibration, για την ακρίβεια αλλά και συνέχεια χρώματος.

 

 

3. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ( HIGH PRODUCTIVITY PRINTING )


√  Υψηλής ακρίβειας ευθυγράμμιση εμπρόσθιας και οπίσθιας πλευράς (Electronic and Mechanical Registration).

Υψηλής ακρίβειας ευθυγράμμιση εμπρόσθιας και οπίσθιας πλευράς σε εκτυπώσεις duplex με χρήση προηγμένων ηλεκτρονικών διατάξεων και μηχανισμών ταύτισης της εκτύπωσης (electronic and mechanical registration

√  Μηχανισμός απορρόφησης κραδασμών (Shock Jitter Canceller)

Αυτόματη προσαρμογή των κυλίνδρων μεταφοράς των χαρτιών στα διάφορα πάχη και βάρη, πράγμα που εξασφαλίζει τη σταθερότητα και καθοδήγηση των χαρτιών κατά την εναλλαγή μεταξύ παχέων και λεπτών υλικών.

  Εξαιρετική στιβαρότητα κατασκευής

Duty Cycle έως 700.000 εκτυπώσεις Α4 το μήνα

√  Μικρές διαστάσεις  και απαιτήσεις χώρου εγκατάστασης.

  Ταχύτητα:

85 σελίδες το λεπτό (ppm) για τη σειρά C7200 και 95 σελίδες το λεπτό για τη σειρά C7210 για έγχρωμες και μαυρόασπρες εκτυπώσεις, simplex-duplex, χωρίς μείωση ταχύτητάς σε όλα τα υποστηριζόμενα βάρη χαρτιού. Μεγάλη ευελιξία στην ποικιλία των εκτυπωτικών εργασιών.

  Ευκολία στην χρήση.

Νέα λειτουργική  Οθόνη  χειρισμού με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες σας.

Status Light Pole για τον έλεγχο από μακριά της κατάστασης λειτουργίας της μηχανής, χωρίς την συνεχή παρουσία του χειριστή.