Εκτυπωτής παραγωγής Συνεχούς εντύπου RICOH Pro™ VC40000

Εκτυπωτής παραγωγής Συνεχούς εντύπου RICOH Pro™ VC40000 - Η επόμενη γενιά υψηλών ταχυτήτων inkjet
Εκτυπωτής παραγωγής Συνεχούς εντύπου RICOH Pro™ VC40000
Kατασκευαστής:
Ricoh
Περιγραφή

Αναπτυχθείτε με ακρίβεια, δύναμη και ταχύτητα

Ο εκτυπωτής inkjet συνεχούς Εντύπου RICOH Pro VC40000 προσφέρει την ταχύτητα, την ευελιξία και την ποιότητα εικόνας που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε τους τρέχοντες πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με νέους. Εκτυπώστε με ταχύτητες έως και 180 μέτρα ανά λεπτό και μηνιαίο όγκο έως και 40 εκατομμύρια σελίδες για να δημιουργήσετε μια σειρά περιζήτητων εφαρμογών από marketing mailers έως φυλλάδια έως αντίγραφα λογαριασμών και πολλά άλλα. Επωφεληθείτε από μια ισχυρή ψηφιακή διεπαφή που απλοποιεί τις ροές εργασίας και προσφέρει βελτιωμένα εργαλεία διαχείρισης χρωμάτων.
 

Παρέχετε τις κρίσιμες εφαρμογές από τις οποίες εξαρτώνται οι πελάτες

Εκτυπώστε mail μάρκετινγκ που ξεχωρίζουν, και βοηθήστε τους πελάτες σας να διασφαλίσουν ότι τα σημαντικά έγγραφά τους τραβούν την προσοχή. Ο εκτυπωτής inkjet Pro VC40000 σάς δίνει την ευελιξία να αναλάβετε ιδιαίτερα εξατομικευμένες εφαρμογές στις οποίες βασίζονται οι marketers, οι statement producers και οι publishers για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

 

Ολοκληρώστε εργασίες γρήγορα με μια σειρά επιλογών φινιρίσματος

Προετοιμάστε υλικά για πελάτες ή αλληλογραφία πιο γρήγορα με μια σειρά από έξυπνες επιλογές φινιρίσματος για το Pro VC40000 σας. Επιλέξτε από τις λύσεις φινιρίσματος για ξετύλιγμα, επανατύλιξη, κοπή, δίπλωμα και προσθήκη δυναμικής διάτρησης. Τα συστήματα επιθεώρησης όρασης και η ενσωματωμένη επεξεργασία σάς βοηθούν να μετακινηθείτε από την εκτύπωση στην ολοκλήρωση έγκαιρα για εργασίες ..ευαίσθητες στις προθεσμίες.

 

Τεχνολογία Inkjet που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εκπληκτική απόδοση κανόνα

Παρέχετε ακριβή αναπαραγωγή εικόνας στα 600 x 600 dpi χάρη στις τεχνολογίες επόμενης γενιάς που κάνουν τη δημιουργία υψηλής ποιότητας εξόδου πιο προσιτή για εσάς. Ο συνδυασμός κεφαλών εκτύπωσης ακριβείας και καινοτόμων μελανιών σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εικόνες που γυρίζουν το κεφάλι, καθαρό κείμενο και λεπτές γραμμές ενώ εκτυπώνετε σε υψηλές ταχύτητες.

 

Μείνετε.. ψηλά αλλά και εντός budget!

Η αξιόπιστη, οικονομικά αποδοτική απόδοση σάς βοηθά να ξεπεράσετε τις προσδοκίες των πελατών ενώ λειτουργείτε πιο κερδοφόρα. Οι επεκτάσιμες διαμορφώσεις, η ισχυρή ψηφιακή πρόσοψη και οι ενσωματωμένοι έλεγχοι ποιότητας παρέχουν την ευελιξία για την εξυπηρέτηση των πιο απαιτητικών ροών εργασίας σας, ενώ εκτυπώνετε έως και 40 εκατομμύρια σελίδες το μήνα.

 

Κατεβάστε το Φυλλάδιο.