Εκτυπωτής παραγωγής Συνεχούς εντύπου Pitney Bowes AcceleJet

Εκτυπωτής παραγωγής Συνεχούς εντύπου AcceleJet της Pitney Bowes - Είναι η ιδανική λύση για Αντίγραφα Συναλλαγών με μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων από 1.000.000 έως 10.000.000 σελίδες Α4.
Εκτυπωτής παραγωγής Συνεχούς εντύπου Pitney Bowes AcceleJet -Datatechnika.gr
Kατασκευαστής:
Pitney Bowes
Περιγραφή

Το Σύστημα Εκτύπωσης Παραγωγής και Αποπεράτωσης AcceleJet της Pitney Bowes είναι σχεδιασμένο για μεσαίου όγκου ’Εργα Εκτύπωσης και Εμφακέλωσης που λειτουργούν με στόχο τη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων που επιτυγχάνονται μέσα από την ενσωμάτωση της έγχρωμης εκτύπωσης με τεχνολογία inkjet.

Μεταμορφώστε το απλό λευκό χαρτί και τους φακέλους της επιχείρησής σας, σε ένα πολύχρωμο και προσωποποιημένο εργαλείο επικοινωνίας με τους πελάτες σας, με χαμηλό κόστος ανά παραγόμενο ταχυδρομικό αντικείμενο. Είναι η ιδανική λύση για Αντίγραφα Συναλλαγών με μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων από 1.000.000 έως 10.000.000 σελίδες Α4.

Με το Σύστημα AcceleJet μπορείτε να :

√  Ξεκινήσετε κάθε εργασία από ρολά λευκού χαρτιού.

√  Εξαλείψτε την ανάγκη αποθήκευσης ΄διαφορετικών προ-τυπωμένων εντύπων.

√  Να μετακινηθείτε από την μονόχρωμη εκτύπωση και να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα της 100% έγχρωμης μεταβλητής εκτύπωσης.

√  Ενισχύστε την επικοινωνία της επιχείρησής σας με τους πελάτες σας προσθέτωντας προσωποποιομένο και εξατομικευμένο περιεχόμενο και προσφορές.