Φεβ 12 2021

Έναρξη συνεργασίας με τον οίκο Quadient

Η ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ Ντατατέχνικα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον οίκο Quadient και άρχισε να διαθέτει στην Ελληνική Αγορά τη νέα σειρά μηχανών και συστημάτων Ταχυδρομείου IS Series (ζύγιση – υπολογισμός ταχυδρομικών τελών – γραμματοσήμανση).

Πληροφορίες για τις λύσεις πατήστε εδώ.

Φεβ 12 2021

Precisely Europe Software and Data Limited

Από 1/1/2021 η Pitney Bowes Software Europe Plc μετονομάζεται σε Precisely Europe Software and Data Limited.

Precisely

Ιουν 15 2020

Αποτελεσματική Προστασία των Εργαζομένων και των Επισκεπτών στα Γραφεία σας.

Η πρόσφατη εμπειρία από τον Covid-19 και η αβεβαιότητα που επικρατεί για την διάρκεια, την έκταση και την ένταση του φαινομένου, κάνει επιτακτική την ανάγκη αναζήτησης λύσεων για την προστασία κατ’ αρχή των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των επισκεπτών.

 

Η εταιρία μας με την μακρόχρονη παρουσία της στην Ελληνική Αγορά Λύσεων Πληροφορικής και την συνεχή διάθεση καινοτόμων και τεχνολογικά εξελιγμένων λύσεων, παρουσιάζει το Σύστημα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας και Ελέγχου Διέλευσης BT – CA500.

Σε κάθε διέλευση στην είσοδο επισκέπτη ή εργαζόμενου στο χώρο και σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, το σύστημα BT-CA500

 • Μετρά την θερμοκρασία
 • Ανιχνεύει ότι ο εισερχόμενος φοράει μάσκα και
 • Αναγνωρίζει την όψη του εισερχόμενου ατόμου

 

Το σύστημα μιλά ελληνικά και με φωνητικά μηνύματα καθοδηγεί τον επισκέπτη, πως να κινηθεί με ασφάλεια στο χώρο .

Μπορεί να διασυνδεθεί με τα τυχόν συστήματα ασφαλούς εισόδου, που διαθέτει  (θύρες ασφαλείας, τουρνικέ, κλπ.) καθιστώντας απόλυτα ελεγχόμενη την είσοδο στο κτήριο.

Επιπρόσθετα μπορεί να εφοδιασθεί με δική του βάση και μηχανισμούς διάθεσης αντισηπτικού, μασκών και γαντιών.

 

Τα συστήματα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας και Ελέγχου Διέλευσης BT – CA500 λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε συνδεδεμένα στο κεντρικό δίκτυο, οπότε διασφαλίζεται ο έλεγχος από όλες τις εισόδους του κτηρίου.

 

Ειδική διαδικτυακή εφαρμογή (web based application) επιτρέπει απομακρυσμένα και σε πραγματικό χρόνο

 • Τον προγραμματισμό και ρύθμιση όλων των συσκευών στα επίπεδα ασφαλείας που εσείς ορίζετε για κάθε είσοδο των εγκαταστάσεών σας
 • Τον κεντρικό έλεγχο όλων των εγκατεστημένων συστημάτων.

Ισχυρό σύστημα παραγωγής αναφορών καταγράφει και πληροφορεί τις υπηρεσίες ασφαλείας  για όλες τις κινήσεις στις εισόδους των κτηρίων σας.

 

Στα συνημμένα αρχεία παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σύντομη περιγραφή του πρωτοπόρου συστήματος BT-CA500, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα, ώστε να διασφαλίσει σχεδόν 100% την είσοδο ατόμων που ανταποκρίνονται στους κανόνες ασφαλείας, που κάθε φορά θεσπίζει , και να περιορίσει σημαντικά τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωναϊού.

 

 

 

Απρ 10 2020

Document Managemet System για Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Οι Δήμοι και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις καλούνται να υιοθετήσουν ψηφιακές τεχνολογίες τόσο στην εξυπηρέτηση των Πολιτών όσο και στην καθημερινή ροή των εργασιών τους.

 

 Η παραλαβή, διαχείριση, διακίνηση και αρχειοθέτηση των εγγράφων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που εμπεριέχει κινδύνους τόσο από το χρόνο που γίνεται η επεξεργασία τους όσο και από την ασφάλεια φύλαξής τους.

 

 Η τεχνολογία παρέχει τη λύση:

Σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων – Document Management System

 

 Η εταιρία μας, με τη χρήση του λογισμικού Docuware παρέχει την κατάλληλη λύση για κάθε μικρή, μεσαία η μεγάλη υπηρεσία

Ιαν 14 2019

ΕΚΘΕΣΗ GRAPHICA 2019

Συμμετέχουμε για 3η συνεχόμενη φορά στην  GRAPHICA με ολοκληρωμένες λύσεις Εκτυπώσεων Παραγωγής και Αποπεράτωσης των Οίκων:

 

 • Ricoh Commercial and Industrial Products (CIP)
 • Pitney Bowes Plc
 • Mueller Apparatebau GmbH

 Στα πλαίσια της έκθεσης θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε:

 1. Το νέο Σύστημα Έγχρωμης Ψηφιακής Εκτύπωσης Παραγωγής, Color Press, Ricoh Pro C9200, πλαισιωμένο με λύσεις, που θα δώσουν νέες προοπτικές και προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχετε στους Πελάτες σας.
 2. Έτοιμα προϊόντα από ολοκληρωμένες εξειδικευμένες εφαρμογές πελατών μας, με χρήση των Συστημάτων Έγχρωμης Ψηφιακής Εκτύπωσης Παραγωγής, Ricoh Pro C7200X series, με δυνατότητα εκτύπωσης διαφανούς, λευκού ή άλλων ιριδιζόντων χρωμάτων  που πιστεύουμε θα είναι χρήσιμες και για σας.
 3. Νέες εφαρμογές λογισμικού, που θα βελτιώσουν τη ροή παραγωγής και τελικά θα επιφέρουν μείωση του λειτουργικού κόστους σας.

 

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 301 

Αυγ 11 2017

Τεχνική Εξυπηρέτηση

Για αναγγελίες βλαβών την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 παρακαλούμε καλέστε στο 6947949632.