Δεκ 13 2021

Έναρξη συνεργασίας με τον Οίκο Crawford Technologies

Δημιουργία ηλεκτρονικών εγγράφων προσβάσιμων σε άτομα με απώλεια όρασης.

Το λογισμικό AccessibilityNow® είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη δημιουργία και διαχείριση εγγράφων προσβάσιμων από άτομα με μειωμένη ή καθόλου όραση. Η πλατφόρμα διαθέτει υψηλού επιπέδου αυτοματισμούς και μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Φεβ 12 2021

Έναρξη συνεργασίας με τον οίκο Quadient

Η ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ Ντατατέχνικα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον οίκο Quadient και άρχισε να διαθέτει στην Ελληνική Αγορά τη νέα σειρά μηχανών και συστημάτων Ταχυδρομείου IS Series (ζύγιση – υπολογισμός ταχυδρομικών τελών – γραμματοσήμανση).

Πληροφορίες για τις λύσεις πατήστε εδώ.

Φεβ 12 2021

Precisely Europe Software and Data Limited

Από 1/1/2021 η Pitney Bowes Software Europe Plc μετονομάζεται σε Precisely Europe Software and Data Limited.

Precisely

Ιουν 15 2020

Αποτελεσματική Προστασία των Εργαζομένων και των Επισκεπτών στα Γραφεία σας.

Η πρόσφατη εμπειρία από τον Covid-19 και η αβεβαιότητα που επικρατεί για την διάρκεια, την έκταση και την ένταση του φαινομένου, κάνει επιτακτική την ανάγκη αναζήτησης λύσεων για την προστασία κατ’ αρχή των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των επισκεπτών.

Απρ 10 2020

Document Managemet System για Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Οι Δήμοι και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις καλούνται να υιοθετήσουν ψηφιακές τεχνολογίες τόσο στην εξυπηρέτηση των Πολιτών όσο και στην καθημερινή ροή των εργασιών τους.

Η παραλαβή, διαχείριση, διακίνηση και αρχειοθέτηση των εγγράφων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που εμπεριέχει κινδύνους τόσο από το χρόνο που γίνεται η επεξεργασία τους όσο και από την ασφάλεια φύλαξής τους.

Ιαν 14 2019

ΕΚΘΕΣΗ GRAPHICA 2019

Συμμετέχουμε για 3η συνεχόμενη φορά στην  GRAPHICA με ολοκληρωμένες λύσεις Εκτυπώσεων Παραγωγής και Αποπεράτωσης των Οίκων:

 

  • Ricoh Commercial and Industrial Products (CIP)
  • Pitney Bowes Plc
  • Mueller Apparatebau GmbH

 Στα πλαίσια της έκθεσης θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε:

  1. Το νέο Σύστημα Έγχρωμης Ψηφιακής Εκτύπωσης Παραγωγής, Color Press, Ricoh Pro C9200, πλαισιωμένο με λύσεις, που θα δώσουν νέες προοπτικές και προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχετε στους Πελάτες σας.
  2. Έτοιμα προϊόντα από ολοκληρωμένες εξειδικευμένες εφαρμογές πελατών μας, με χρήση των Συστημάτων Έγχρωμης Ψηφιακής Εκτύπωσης Παραγωγής, Ricoh Pro C7200X series, με δυνατότητα εκτύπωσης διαφανούς, λευκού ή άλλων ιριδιζόντων χρωμάτων  που πιστεύουμε θα είναι χρήσιμες και για σας.
  3. Νέες εφαρμογές λογισμικού, που θα βελτιώσουν τη ροή παραγωγής και τελικά θα επιφέρουν μείωση του λειτουργικού κόστους σας.

 

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 301 

Αυγ 11 2017

Τεχνική Εξυπηρέτηση

Για αναγγελίες βλαβών την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 παρακαλούμε καλέστε στο 6947949632.

Νοε 16 2015

Δείτε το εταιρικό μας φυλλάδιο

Κατεβάστε και δείτε στον υπολογιστή σας το νέο εταιρικό φυλλάδιο της εταιρίας μας !